Deze muffins zijn graan- en lactosevrij en passen dus prima binnen de oervoeding.
Je kunt de muffins eten als tussendoortje, maar je kunt ze ook prima eten als ontbijt.
Met dit recept heb je voldoende beslag voor 12 muffins. Zo heb je een voorraadje, je kunt het eventueel ook invriezen.
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 175 graden
- Snijd de mango in stukjes
- Combineer kastanjemeel, kokosmeel en baking soda in een kom en roer goed door elkaar
- Doe de eieren, gesmolten kokosolie, honing of dadels en de mango in stukjes in een kom en zet de staafmixer er op of doe het in de blender
- Voeg dit mengsel toe aan de droge ingrediënten en roer dit tot een glad beslag
- Spatel op het laatste moment de blauwe bessen door het beslag en verdeel het beslag over de muffinvorm
- Bak de muffins in 30-35 minuten goudbruin en gaar
Eet smakelijk!